Vandra i Värmland

Boken ”Vandra i Värmland” handlar om det vackra landskapet Värmland där Klarälven korsar landskapet. En del av Sverige som är känd för dess kultur, natur, skogar, älvar och många insjöar.
Vi har samlat 22 underbara och passande vandringsleder i Värmland till boken. Längden av turerna varierar mellan 5,5 km över 20 km, det finns en vandringsled för nybörjare samt de som har lite mer erfarenhet. Alla vandringsleder är markerade, det finns dock brister gällande markeringen, därför har vi själva vandrat, betygsatt, skildrat och sett över de olika lederna. Nu behöver vi bara ta på oss vandringsskorna för att upptäcka Värmlands natur.

”Vandra i Värmland” finns på tre språk: engelska, tyska och nederländska.

Vilka är vi?

One Day Walks B.V. är ett företag som innefattar tre ivriga vandrare: Marco Barten, Paul van Bodengraven och Marjan Wildeboer. Vi står alltid redo med vandringsskorna på och vi har även sunda åsikter hur en guide skall bete sig.

Våra guider

Våra guider bistår alltid med tydliga vägbeskrivningar. Vi anlitar våra guider efter erfarenhet och dessa tränas efter de färdvägar som vi erbjuder. Vi tar även många bilder så att våra besökare får ett så bra intryck som möjligt från sina äventyr. Varje tur är en rundtur. I våra guider finns det ca: 10 st. sidor med information om omgivningen. Vid varje tur finns det även information om hur lång turen är och svårighetsgrad, det finns en vägbeskrivning och en karta. För de som är intresserade så erbjuds även GPS som är från 4 till 8 punkter.

Intresserad? 


Intresserad?

Nu hoppas vi förstås att ni är nyfikna på våra vandringsböcker, speciellt ”Vandra i Värmland”. Önskar ni mer information eller övriga upplysningar, vänligen kontakta vår kontaktperson i Värmland.

Marian Zwier
telefon 070-3558167
email: marian@60north.se  

Pris per bok: SEK 150:-  Till er som företagare som vill sälja boken till era kunder / gäster, kommer vi gärna med ett prisförslag.